• info@aeiraval.org
  • 934 42 65 34
  • Mc Modum

Acompanyem a Infants,
adolescents i joves en el seu
procés educatiu
QUÈ FEM?

Treballem amb els col·lectius més vulnerables, amb més dificultats per a la inclusió social en una societat que presenta desigualtats d’oportunitats i on, sovint, la vulnerabilitat s’hereta de generació en generació.

L’educació en valors

El lleure educatiu

L’acompanyament
emocional y psicosocial

El nostre objectiu és
acabar amb les desigualtats
educatives i socials.

Creem espais segurs i de confiança on infants, joves i families poden desenvolupar les seves propies capacitats i treballar per aconseguir oportunitats.

Els acompanyem en tot el procés a través d’una proposta d’educació integral, que potencia el desenvolupament de la personalitat, la socilització i inclusió a la societat.

Com treballem?

 

Amb petits grups referenciats per educadores i educadors socials que ofereixen una atenció individualitzada des d’una perspectiva integral i holística, establint un pla de treball amb l’infant, l’adolescent o jove i amb la seva família en totes les seves dimensions: social, emocional, acadèmica i de salut.

Treballem de manera conjunta i coordinada tots els serveis i professionals que envolten les famílies i els seus fills/es: escoles, serveis socials, psicòlegs, treballadors socials, entre d’altres.

 

Coneix els nostres projectes:

Infància i Adolescència

Joves
amb futur

Implicació de
les famílies