• info@aeiraval.org
  • 934 42 65 34
  • Mc Modum

Si, vull fer un voluntariat!

L’AEIRaval treballa amb més de 80 voluntàries i voluntaris al llarg de l’any i és gràcies a elles i ells, a la seva dedicació, entusiasme i compromís, que podem obrir cada dia les portes i donar la millor atenció a totes les nenes, nens, adolescents i famílies que formen part dels projectes de l’entitat.

T’agradaria ser voluntari? Escriu-nos un correu a voluntariat@aeiraval.org explicant-nos la teva motivació, edat, formació o professió i dades de contacte, o bé omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina i ens posarem en contacte amb tu.

Aquests són els projectes en què pots col·laborar com a voluntari:

Centre Obert Estel d’Assís (3-16 anys)

És un espai de suport social, preventiu i de promoció de les capacitats personals des d’un vessant integral. Acompanyem cada tarda a infants i joves en especial situació de vulnerabilitat a través d’un temps de lleure educatiu, reforçant hàbits diaris i els llaços emocionals a través de projectes específicament dissenyats pel nostre equip educatiu.

L’horari és de dilluns a divendres, de 16.30h a 20h

Centre Obert Aula Oberta (15-18 anys)

Treballem des del suport acadèmic, la relació entre salut i esport, l’enfortiment de competències interculturals i l’adquisició de competències per a la inclusió social i laboral. Els voluntaris són una part imprescindible a l’hora d’ajudar els joves amb l’estudi i les matèries específiques en què puguin tenir coneixement.

L’horari és de dilluns a divendres de 16.30h a 19.30h

MODUM, projecte de mentoria socioeducativa.

MODUM aposta per la mentoria socioeducativa i l’acompanyament individualitzat als joves com a via per aconseguir el seu èxit educatiu. Per aquest motiu, es busquen persones voluntàries a partir dels 28 anys, amb prou experiència per poder assessorar i acompanyar a joves que viuen una situació de desorientació educativa i/o social, acompanyada sovint amb sentiments de frustració i desmotivació.

El procés comença amb una formació inicial i tot ell compta amb l’acompanyament de professionals del centre, per atendre i orientar els voluntaris en tot el que necessitin.

L’horari de les trobades entre mentor/a i jove és a convenir entre les persones implicades però s’espera un temps mínim de dues hores setmanals.

    Formulari de voluntariat