Dret a la família? Dret a l’educació?

Encara no ens hem decidit pel tema, però des del grup de Mitjans (8-9 anys) volem reivindicar alguns dels drets del infants. A través d’un taller d’audiovisual i seguint l’estela dels seus companys i companyes més grans del centre obert (els grups d’adolescents ja han guanyat diversos premis amb les seves creacions audiovisuals), els mitjans també volen dir la seva, i ho volen fer a través d’un curt.

Tots els dilluns per la tarda començaran per decidir què volen dir i com ho volen dir, a qui anirà dirigit i quin és l’objectiu. I després treballaran per a posar en marxa la seva imaginació i fer realitat el curt que tenen al cap. Encara queda molta feina, estem segurs, però el que sí tenen ja clar és que volen parlar dels drets dels infants i que ho volen fer a través d’un vídeo musical.

A l’AEIRaval acompanyem als infants perquè desenvolupin el seu sentit crític i siguin conscients de la seva responsabilitat i capacitat de canviar les situacions que no considerin justes. Per això, aquest projecte combina la seva creativitat i les activitats lúdiques amb la participació i la reivindicació social.

Pel maig ja ho tindrem preparat, ja us ho mostrarem! Ja sabeu que si no us voleu perdre cap dels nostres vídeos, us podeu subscriure al canal de Youtube de l’AEIRaval!