El passat dimecres, dia 17 de juny, l’AEIRaval va celebrar la seva Trobada de Fi de Curs 2014-2015 amb l’equip de voluntariat i alumnes en pràctiques que ens han acompanyat al llarg d’aquest any i què, com no, esperem trobar-los novament al setembre.

IMG-20150619-WA0005

L’Ignasi Sagalés (director de l’entitat), Carla Pérez (coordinadora tècnica) i Àlvar Senar (educador del grup de Petits), van agrair i reconèixer la tasca de voluntariat i els alumnes en pràctiques, que fan que l’AEIRaval pugui arribar a on arriba, donant una atenció encara més personalitzada.

Es van presentar alguns resultats de les enquestes de satisfacció i es van compartir dades estadístiques per a introduir alguns canvis que volem proposar a partir del setembre: un pla de gestió del voluntariat i alumnes en pràctiques que millori la vostra experiència de col·laboració, amb formació i acompanyament al llarg de tot el procés i amb espais per a escoltar les vostres propostes. Entre tots, sumem un gran equip i hem d’aprofitar-ho!

La reunió va acabar amb un passi de fotos del curs i un pica-pica on els col·laboradors dels diferents projectes van tenir l’oportunitat de conèixer-se.

Gràcies per venir i ens veiem al setembre!

IMG-20150619-WA0008IMG-20150619-WA0004