Associació Educativa AEIRaval
Rambla del Raval, 29 baixos 1
08001 Barcelona
Tel. 93 442 65 34 // info@aeiraval.org
Horari: 10h - 14h i 16h - 20h
 • Quan diem que aquestes nenes i nens canviaran el món, no ens equivoquem! Des de ben petits ja treballen per fer arribar a tothom allò que a cap infant l’ha de faltar a la seva vida i ho fan, per suposat, com millor saben. El grup de Menuts (4-5 anys) ha treballat aquest trimestre per poder explicar-nos, a través d’un vídeo, quins són els drets dels infants. 

  A través de la seva participació a la Xarxa Òmnia del Raval (Punt Òmnia), han elaborat un curt centrat en aquesta temàtica. Al llarg del trimestre han creat una història i un escenari per a representar amb titelles, els drets fonamentals que tot nen i nena ha de tenir a qualsevol lloc del món.

  A més del treball artístic i mitjançant les TIC, el treball d’aquesta temàtica ajuda als infants més petits a interioritzar els drets que elles i ells, com qualsevol altre infant al món, tenen. A més de l’aplicabilitat a la seva etapa com a nenes i nens, aquest tipus de dinàmiques ajudarà a crear adults més conscients responsables. 

    

  Avui mateix, dia 1 de juny, es celebra el Plum Festival, on tots els grups del Raval que, com els Menuts de l’AEIRaval, han participat en aquest projecte, es reuniran al Casal de Barri Folch i Torres per a visionar conjuntament totes les produccions. En total seran de 10 a 12 curts i totes i tots els participants rebran un diploma per a reconèixer la seva participació. Esperem que el seu missatge arribi molt i molt lluny.   

     

  La Xarxa Òmnia és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, de la Generalitat de Catalunya, que treballa per la inclusió i la vinculació de les persones amb la comunitat a través de les TIC. Al Raval, el Punt Òmnia està coordinat pels companys i companyes del Casal dels Infants del Raval i hi participen 27 entitats diferents al llarg de l’any.

 • Cuando decimos que estas niñas y niños cambiarán el mundo, ¡no nos equivocamos! Desde bien pequeños ya trabajan por hacer llegar a todo el mundo aquello que a ningún niño le tiene que faltar en su vida y lo hacen, por supuesto, como mejor saben. El grupo Menuts (4-5 años) ha trabajado este trimestre para poder explicarnos, a través de un vídeo, cuáles son los derechos de la infancia.

  A través de su participación en la Xarxa Òmnia del Raval (Punt Òmnia), han elaborado un corto centrado en esta temática. A lo lardo del trimestre han creado una historia y un escenario para representar con marionetas los derechos fundamentales que todo niño y niña tiene en cualquier lugar del mundo.

  Además del trabajo artístico y mediante las TIC, el trabajo de esta temática ayuda a los niños y niñas más pequeñas a interiorizar los derechos que ellas y ellos, como cualquier otro niño/a en el mundo, tienen. Además de la aplicabilidad a su etapa como niñas y niños, este tipo de dinámicas ayudará a crear adultos más conscientes y responsables.

    

  Hoy mismo, día 1 de junio, se celebra el Plum Festival, donde todos los grupos del Raval que, como los Menuts de AEIRaval, han participado en este proyecto, se reunirán en el Casal de Barri Folch i Torres para visionar conjuntamente todas las producciones. En total serán de 10 a 12 cortos y todas y todos los participantes recibirán un diploma para reconocer su participación. Esperamos que su mensaje llegue muy, muy lejos.   

  La Xarxa Òmnia es una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, de la Generalitat de Catalunya, que trabaja por la inclusión y la vinculación de las personas con la comunidad a través de las TIC. En el Raval, el Punt Òmnia está coordinado por los compañeros y compañeras del Casal dels Infants del Raval y participan 27 entidades diferentes a lo largo del año.

AEIRaval 2019