Des de fa uns anys Lleuresport i Can Ricart organitzen una Triatló Indoor Solidària per a recaptar fons per a alguna entitat del barri del Raval, i aquest any hem sigut els seleccionats!

El Club Lleuresport, a més de treballar en l’àmbit cultural i esportiu, també té un departament dedicat a l’acció social. Gràcies a la gestió d’instal·lacions com Can Ricart, ubicada al mig del Raval, s’utilitza l’esport com a eina d’integració dels diferents col·lectius del barri.

El proper 30 d’abril es portarà a terme la VIII edició de la Triatló que consistirà en 25’ de natació en piscina coberta, 40’ de ciclisme amenitzat per una masterclass i 30’ de cursa a peu en un circuit pel barri. Podran participar totes aquelles persones majors de 17 anys que vulguin gaudir d’un dia d’esport solidari.
header facebook-01

Tots els diners recaptats aniran al projecte Joves amb Futur de l’AEIRaval on treballem per a la inclusió social i laboral de joves del barri del Raval, que troben especials dificultats per a trobar un lloc de feina o ascendir a certes oportunitats. Acompanyem a cada jove de manera individualitzada donant resposta a les seves necessitats específiques, adaptant-nos a cada situació de vulnerabilitat i oferint respostes que impliquin nous camins. Perquè creure en elles i en ells suposa molt més que una oportunitat: suposa futur.

És una gran oportunitat per a l’AEIRaval, per a poder seguir creixent i donar més resposta a totes les necessitats socials existents entorn els infants, adolescents i joves. És una fantàstica ocasió per a visibilitzar la nostra tasca com a entitat i arribar a més gent.

Us podeu inscriure a partir del proper 21 de març des de la web www.canricart.com o a les seves instal·lacions.

Anima’t i participa en la VIII edició de la Triatló Indoor Solidària!

Gràcies a Lleuresport i Can Ricart per fer-ho possible.