• info@aeiraval.org
  • 934 42 65 34
  • Mc Modum

REPTE SOLIDARI:
Cap infant sense beca esportiva

Col·labora i ajuda’ns a que cap infant de l’AEIRaval
es quedi sense beca esportiva

Està demostrat que la pràctica esportiva ajuda a aprendre i comprendre d’una manera molt vivencial i significativa quin és el significat de l’esforç, la constància i la disciplina

Els joves aprenen a aconseguir objectius, ser constants, treballar en equip qualitats que necessiten no només en l’etapa en la que viuen sinó també l’adulta.

Des de l’AEIRaval fomentem aquesta pràctica com essencial entre els infants i joves; creiem que l’esport en equip, els valors i la companyonia que s’ensenyen i generen amb activitats esportives són molt importants pel posterior desenvolupament dels mateixos.

Per això, apostem per tal que dues tardes a la setmana, els nostres 90 infants i joves puguin aprendre a nedar, fer exercici i jugar en equip de manera saludable en els centres esportius del barri del Raval.

Aquest any, amb l’arribada del nou curs escolar 2021-2022, necessitem la vostra col·laboració per continuar oferint les beques esportives als infants i joves fins als 16 anys.

Si aconseguim arribar a aconseguir el nostre repte solidari, 20 infants podran gaudir de les seves beques esportives.

Amb la teva donació estaràs ajudant a que la Nerea, l’Omar i la Maria puguin aprendre a nedar i jugar, així com desconnectar i gaudir en un espai nou i diferent, en el que molts cops no podrien estar si no fos per aquestes beques.

Qualsevol aportació serà benvinguda i destinada a que cada cop més infants de l’AEIRaval puguin participar d’aquestes activitats esportives.

Anima’t i col·labora amb l’AEIRaval , ajuda’ns a aconseguir el nostre repte solidari!

Xarxa d’empreses
responsables

Fés un donatiu puntual

Amb la teva col·laboració som capaços de seguir amb la nostra tasca.

Tots plegats, seguim creant oportunitats!

Fés-te soci

Amb una donació regular pots ajudar-nos a canviar la vida de moltes persones.

Necessitem el teu suport!