Tens entre 28 i 65 anys i vols donar un cop de mà a un o una jove? Vols fer un voluntariat respectuós i transformador a Barcelona?

MODUM és el projecte de mentoria socioeducativa de l’AEIRaval, que busca afavorir l’èxit educatiu de joves en situació de vulnerabilitat. Consisteix en l’acompanyament d’un o una jove, normalment amb una situació de desorientació educativa i/o social i sovint amb sentiments de frustració i desmotivació, per part d’un mentor o mentora que actuarà de guia.

A través de l’emparellament, s’ofereix acompanyament incidint en les potencialitats de cada un dels joves i generant oportunitats per al seu èxit educatiu, tant en la part acadèmica com emocional.

Si estàs interessat/da en ser mentor/a o mentora i ajudar amb el teu temps i experiència, pots participar a les xerrades informatives del projecte els dimecres a les 19:00 hores. 

Vine a veure’ns a Rambla del Raval, 7 o truca’ns al 93 442 65 34. També pots informar-te sobre el projecte escrivint a mentoria@aeiraval.org. o consultant el següent enllaç: MODUM_2018_19

Si finalment estàs decidit/da a ser mentor/a, t’oferirem formació, seguiment i suport per a garantir que sigui una experiència significativa per a tothom i poder treure el màxim d’aquest projecte.