Equip tècnic i educatiu:

equipo AEIRaval


+Menutsaeiraval (3-4 anys)

Silvia Bosch – primerainfancia@aeiraval.org

A partir dels 3 anys al grup de +Menuts iniciem tots plegats un camí ple de cares noves, experiències mai viscudes i nous aprenentatges.

 


aeiraval

Menuts (4-5 anys)

Sandra Gordillo – primerainfancia@aeiraval.org

Primer pas per començar una etapa plena d’experiències, aprenentatges i molts entrebancs, per caure i tornar-nos a aixecar. Aprenent a compartir i experimentant iniciem la nostra vida com a infants.


Petits (6-7 anys)

Arantxa Arizmendi- primerainfancia@aeiraval.org

Abandonem una etapa per a començar una de nova: ens estem fent grans! Amb això venen noves responsabilitats, compromisos i aprenentatges més difícils, però sempre amb el treball en grup tirem endavant.


aeiraval

Mitjans (8-9 anys)

Àlvar Senar – co.infantil@aeiraval.org

L’inici de les amistats, la imaginació es domina i l’expressió pren un paper rellevant. A mitjans acompanyem en aquesta fase a que l’infant sigui autònom i prengui un paper actiu en la seva vida.


aeiraval

Grans (10-11 anys)

Zahira Seleme – co.infantil@aeiraval.org

Ens trobem en un moment clau: deixem de ser nens/es per a convertir-nos en preadolescents. Acompanyem als infants en el inici d’aquesta transició, facilitant espais d’escolta i eines per a adoptar una actitud crítica i responsable.


PreJoves (12-13 anys)

Ariadna aulajove@aeiraval.org

Preparem nous escenaris amb els adolescents per a fer de la seva vida una història plena d’experiències noves. Els ajudem a potenciar les seves capacitats per a fer-se un lloc en el món.


Joves (14-16 anys)

Adrià Jurado – aulajove@aeiraval.org

En plena adolescència, treballem perquè els nois i noies busquin els seus somnis, ja que tots tenim fites i la capacitat d’aconseguir-los depèn de confiança i esforç.

 


Aula Oberta  (+15 anys)

Lara Morcillo, Esther Goñalons,- aulaoberta@aeiraval.org

Al centre obert i espai socioacadèmic Aula Oberta treballem amb els i les joves per a generar processos d’inclusió des d’un acompanyament integral i individualitzat. Acompanyem als joves per assolir l’èxit acadèmic en el seu procés educatiu alhora que fomentem la seva inclusió sociolaboral.


aeiravalModum (+16 anys)

Adrià Jurado – mentoria@aeiraval.org

Des del projecte Modum de mentoria socioeducativa, acompanyem de manera individualitzada a adolescents i joves, per caminar amb elles i ells i descobrir el camí o camins que els portaran a complir els seus somnis. 

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suport Psicosocial Familiar

Tatiana Marques – psicologia@aeiraval.org

Des del Servei ajudem a infants i famílies a desenvolupar-se plenament com a individus, potenciant l’autoconeixement, la confiança en sí mateixos i les relacions positives amb el seu entorn.


Referent CPI

Estefania Valero – psicologia@aeiraval.org

Amb el suport del programa ProInfància de l’Obra Social de La Caixa, ens assegurem de que totes les famílies tinguin cobertes les seves necessitats, garantint i treballant pel benestar de cada infant i adolescent i dels seus familiars.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coordinació Tècnica

Carla Pérez – coordinacio@aeiraval.org

Des de l’Àrea Tècnica ens  assegurem de que tot rutlli: cerquem els recursos necessaris perquè els projectes tirin endavant i establim relacions per a millorar i créixer en la nostra tasca.


Direcció

Ignasi Sagalés – direccio@aeiraval.org

A l’AEIRaval treballem per a aconseguir l’equitat en les oportunitats per a totes i tots, a través de l’atenció directa i la incidència en els òrgans de decisió per a un sistema més inclusiu i equitatiu.