Consulta tot l’equip en aquest document. 

Equip tècnic i educatiu:


+Menuts (3-4 anys)

Silvia Bosch
primerainfancia@aeiraval.org

A partir dels 3 anys al grup de +Menuts iniciem tots plegats un camí ple de cares noves, experiències mai viscudes i nous aprenentatges.


Menuts (4-5 anys)

Sandra Gordillo
primerainfancia@aeiraval.org

Primer pas per començar una etapa plena d’experiències, aprenentatges i molts entrebancs, per caure i tornar-nos a aixecar. Aprenent a compartir i experimentant iniciem la nostra vida com a infants.


Petits (6-7 anys)

Arantxa Arizmendi
primerainfancia@aeiraval.org

Abandonem una etapa per a començar una de nova: ens estem fent grans! Amb això venen noves responsabilitats, compromisos i aprenentatges més difícils, però sempre amb el treball en grup tirem endavant.


Mitjans (8-9 anys)

Pau Navarro
co.infantil@aeiraval.org

L’inici de les amistats, la imaginació es domina i l’expressió pren un paper rellevant. A Mitjans acompanyem en aquesta fase a que l’infant sigui autònom i prengui un paper actiu en la seva vida.


Grans (10-11 anys)

Zahira Seleme
co.infantil@aeiraval.org

Ens trobem en un moment clau: deixem de ser nens/es per a convertir-nos en preadolescents. Acompanyem als infants a l’inici d’aquesta transició, facilitant espais d’escolta i eines per adoptar una actitud crítica i responsable.


PreJoves (12-13 anys)

Ariadna Güell
adolescents@aeiraval.org

Preparem nous escenaris amb els adolescents per a fer de la seva vida una història plena d’experiències noves. Els ajudem a potenciar les seves capacitats per a fer-se un lloc en el món.


Joves (14-16 anys)

Víctor Fabregat
adolescents@aeiraval.org

En plena adolescència, treballem perquè els nois i noies busquin els seus somnis, ja que tots tenim fites i la capacitat d’aconseguir-los depèn de confiança i esforç.


Casal Bòria (6-11 anys)

Jonathan Miguel
campanyes@aeiraval.org 

Per no deixar a ningú fora, aquest projecte complementa els serveis de centre obert per desenvolupar una acció educativa integral en un ambient de lleure educatiu per contribuir al creixement dels infants i joves.


Aula Oberta (+15 anys)

Mireia Manuel – Àlvar Senar
aulaoberta@aeiraval.org

Treballem amb els i les joves per a generar processos d’inclusió des d’un acompanyament integral i individualitzat. Acompanyem els joves per assolir l’èxit acadèmic en el seu procés educatiu alhora que fomentem la seva inclusió sociolaboral. 


Servei de Suport
Psicosocial Familiar

Tatiana Marques
psicologia@aeiraval.org

Ajudem els infants i les famílies a desenvolupar-se plenament com a individus, potenciant l’autoconeixement, la confiança en sí mateixos i les relacions positives amb el seu entorn.


Referent CPI

Estefania Valero
proinfancia@aeiraval.org

Amb el suport del programa ProInfància de l’Obra Social de La Caixa, ens assegurem de que totes les famílies tinguin cobertes les seves necessitats, garantint i treballant pel benestar de cada infant i adolescent. 


Gestió Comptable i Administrativa

Clara Moreno

comptabilitat@aeiraval.org

Des de la Gestió Comptable i Administrativa ens encarreguem de que tot funcioni sense problemes, portant la gestió al dia i els comptes de manera clara i transparent.


Gestió de projectes i Comunicació

Katia V. Pozos Pérez
recursos@aeiraval.org 

Dissenyem i reorientem els nostres projectes d’innovació socioeducativa amb l’objectiu de captar nous recursos que ens permetin donar continuïtat i aprofundir en la nostra tasca.


Referent d’Estratègia

Edgar Iglesias
estrategia@aeiraval.org

Treballem cada dia per millorar la nostra tasca. Analitzem la realitat i dissenyem fórmules organitzatives i educatives per posar en pràctica la inclusió educativa, en clau de barri i com a projecte de ciutat.


Economia i Màrqueting Social

Marta Vila Fernández-Santacruz
coordinacio@aeiraval.org

Des de l’Àrea Tècnica ens assegurem de que tot rutlli: cerquem els recursos necessaris perquè els projectes tirin endavant i establim relacions per a millorar i créixer en la nostra tasca.


Direcció

Adrià Jurado Laguna
direccio@aeiraval.org

A l’AEIRaval treballem per a aconseguir l’equitat en les oportunitats per a totes i tots, a través de l’atenció directa i la incidència en els òrgans de decisió per a un sistema més inclusiu i equitatiu.