El passat dimecres, 19 de setembre, vam començar les activitats del nou curs a l’AEIRaval. 

Quan vam arribar per començar, ens vam trobar que totes les taules de les sales estaven al carrer. Bé, taules, cadires, papereres, jocs de taula, llibres… Moltes coses! Com ens vam quedar! A més, poc a poc anava arribant més gent i tothom es quedava mirant, sense entendre res de res! 

En un moment, quan ja hi havia força gent a la plaça, ens van anar presentant l’equip d’aquest curs, doncs hi ha hagut alguns canvis d’educadores i educadors, que passen d’un grup a un altre, i alguna nova incorporació. 

Després de la presentació inicial, cada grup vam anar amb l’educadora o educador referent per presentar-nos i, després, sortir a buscar els mobles de la nostra sala i muntar-la com més ens agradava. Però no ho podíem fer de qualsevol manera, doncs al principi alguns vam posar taules que tapaven portes d’armaris o sortides d’emergència… Sort que hi havia companyes i companys que estaven més atents! 

Quan ja vam tenir totes les sales preparades… vam començar la festa!!! Berenar, música i ball, jocs a la plaça… I amb la festa ja ens vam preparar per, al dia següent, començar amb la rutina al centre obert. 

Bon curs a tothom!