A l’Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval) hem complert 15 anys i ho hem celebrat amb una festa al Museu Marítim de Barcelona a la que han assistit al voltant d’un centenar de persones: amics i amigues, personal educatiu, voluntàries i voluntaris que són o han estat amb nosaltres i persones vinculades al barri i al sector educatiu i polític del districte. 

Carmen Bravo i Alicia Ros, actual i antiga presidenta respectivament, van dedicar-nos unes paraules remarcant la feina del nostre equip i la d’aquelles persones que ens donen suport de totes les maneres possibles, i van recordar la importància de la nostra tasca, sovint silenciosa i de petits passos però constant, respectuosa i constructiva.

Volem donar les gràcies a tothom qui ens ha acompanyat i a qui ens ajudeu amb el vostre temps, col·laboració i esforç a seguir endavant per treballar des de l’arrel per promoure la igualtat d’oportunitats per a tots els infants i joves a qui acompanyem, que són el motor i sentit de la nostra tasca. Per molts anys més!