Aquest estiu ha estat diferent per a l’AEIRaval, amb molts més reptes, amb molta més feina, amb molts més infants, adolescents i joves participants, amb moltes més famílies implicades, amb més activitats i més projectes… i a mesura que tot el que envolta a la campanya de l’Estiu a l’AEIRaval anava creixent, creixia també la il·lusió de l’equip professional per oferir, de nou, un estiu inoblidable a totes i tots els que hi participarien.

    

Aquest estiu hem seguit amb el projecte de l’AEIRaval, una continuació de la feina que es fa als centres oberts, però amb una proposta on el lleure cobra protagonisme, on les vacances es converteixen en una època per a gaudir, aprendre, créixer i viure noves experiències i aventures que ens acompanyaran per sempreTres setmanes d’activitats a Barcelona i voltants i una setmana de colònies i convivència a un entorn natural i fora del barri, amb 3 àpats diaris oferts per l’AEIRaval perquè ni infants ni famílies no hagin de preocupar-se per res més que gaudir de les activitats i vivències. Esports, platja, piscina, jocs, museus, activitats culturals, passejades, excursions a la muntanya, cuina i un llarg etcètera, a més dels dies de colònies: 3 dies per als més menuts (3-5 anys) i 5 dies per als infants de 6 a 12 anys a Cantonigrós, i 7 dies per als adolescents a Cambrils. 

Aquesta proposta de lleure s’acompanya cada any del Casal d’Estudi, un acompanyament durant el mes de juliol i la última setmana d’agost per a aquelles i aquells adolescents i joves (a partir de 12 anys) que necessiten reforçar algunes matèries acadèmiques, amb el suport del nostre equip educatiu i dels i les voluntàries que els ajuden a aconseguir tots els reptes. També al Casal d’Estudi hi ha temps per a l’esbarjo, amb activitats de lleure cada dia i excursions els divendres. A més, aquest any un grup de joves han pogut participar a una fase de la Transpirenaica Social i Solidària, una experiència única de 7 dies recorrent els Pirineus.   

  

Però aquest any, a més dels 185 infants, adolescents i joves que han passat pels projectes estivals de l’AEIRaval, hem sumat projectes, participants i objectius acomplits. Aquest estiu hem assumit els projectes de casal d’estiu de una altra entitat del territori que aquest any no podia desenvolupar-los. La campanya de casal d’estiu de l’escola Rubén Dario ha comptat amb 70 participants entre 3 i 16 anys, el mateix nombre d’infants i adolescents que participaran durant el mes d’agost al casal de l’escola Drassanes, tots ells desenvolupats per l’AEIRaval.

    

Nou equip, nous reptes i noves il·lusions. En resum, al final de la campanya d’Estiu a l’AEIRaval 2017, hauran participat als projectes un total de 325 participants, haurem ofert activitats durant els dos mesos de vacances escolars, juliol i agost, i haurem desenvolupat tres campanyes de casal d’estiu, el Casal d’Estudi, colònies i l’aventura de la Transpirenaica.

I tot això, sense dubte, no hauria estat possible sense tot l’equip de l’AEIRaval, professional, dedicat i motivat, i sense tot l’equip de voluntariat i estudiants en pràctiques que ens permeten fer la nostra feina amb qualitat i arribar millor a molts més infants, adolescents i joves. Gràcies per la vostra dedicació i esforç, sense vosaltres no seria possible.

Estiu a l’AEIRaval 2017 s’ha desenvolupat en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona.

Seguim avançant, seguim creixent!