S’apropa el dia més màgic de l’any, la diada de Sant Jordi i, com sempre, volem convidar-vos a tots a que vingueu a celebrar-ho al Raval.

Com cada any, l’AEIRaval comptarà amb una parada a la Rambla del Raval on podreu trobar informació sobre l’entitat, roses, llibres, artesania feta pels infants i adolescents que participen a l’entitat i moltes altres sorpreses. Si voleu passar una diada de Sant Jordi diferent i solidària, no us oblideu de venir a visitar-nos!

Els nostres companys i companyes de la Taula Jove ens conviden a tots a l’exposició “Museu Kritik”, en què joves de les entitats del barri del Raval, mitjançant diferents expressions artístiques, mostraran obres d’art dutes a terme als seus projectes, relacionades amb l’Amor i el Desamor.
Aquest museu, fa que els visitants siguin part activa del procés, i hauran de criticar les obres d’art d’una manera constructiva.
L’ exposició tindrà lloc a l’Espai Socioeducatiu Estel d’Assís, de l’AEIRaval. Veniu a visitar-ho!

A més de la nostra parada, podreu trobar desenes d’activitats, tallers, actuacions…les entitats del Raval, a través de la Fundació Tot Raval treballem plegades en aquesta festa comunitària per a portar-vos la riquesa cultural i social del barri del Raval. No t’ho voldràs perdre!

Vols saber què t’oferirem? Pots consultar aquí el programa i els tallers per a grans i menuts. A la pàgina de Facebook de Sant Jordi al Raval, també podràs consultar totes les novetats.

Us esperem el dia 23 d’abril al Raval!

post2