Els grups de +Menuts, Menuts i Petits (des dels 3 fins al 7 anys) comparteixen aquest curs el centre d’interès, és a dir, la temàtica que centra moltes de les activitats que fem al llarg de l’any. Enguany, la programació es centrarà en fer entendre als més petits la importància de cuidar-se!

Cuida’t té com a objectiu que des de ben petits siguem conscients de la importància de certs hàbits i pràctiques saludables i que puguem, per què no, ser els actors de canvi també a casa nostra. Per això, amb una programació al llarg de tot el curs, les educadores referents es proposen tractar quatre temes principals:

L’alimentació: és molt important menjar bé, provar coses noves i mantenir una dieta sana i equilibrada. Tot i que a l’AEIRaval ja ens assegurem d’això amb els berenars saludables (fruita, làctic i entrepà diari), els infants també han de saber que fora del centre obert han de continuar menjant així de be!

L’activitat física: a l’AEIRaval fem natació, juguem al carrer i ens movem molt però, i fora? També és important! Hi ha moltes alternatives a la tele, i molt més divertides!

La cura del cos: netejar-nos les mans sempre abans de dinar, rentar-nos les dents i mantenir altres hàbits d’higiene ens mantindrà sans i forts! 

El descans: dormir bé i d’hora ens ajudarà a gaudir molt més del dia següent.

Però les educadores d’aquests grups ens ho expliquen molt millor amb el vídeo que van preparar per a presentar el centre d’interès als més petits de l’AEIRaval.