Vols ser voluntari?

IMG-20150312-WA0004

L’AEIRaval treballa amb més de 80 voluntàries i voluntaris al llarg de l’any i és gràcies a elles i ells, a la seva dedicació, entusiasme i compromís, que podem obrir cada dia les portes i donar la millor atenció a totes les nenes, nens, adolescents i famílies que formen part dels projectes de l’entitat.

T’agradaria formar part de l’equip de voluntariat? Vols col·laborar una tarda a la setmana amb els projectes socioeducatius de l’AEIRaval?

Escriu-nos un correu a voluntariat@aeiraval.org contant-nos la teva motivació, edat, formació o professió i dades de contacte

 

Vols fer pràctiques formatives?

voluntariat i pràctiquesL’AEIRaval acull cada any a estudiants en pràctiques de Tècnic Superior en Integració Social i Animació Sociocultural, Educació Social, Pedagogia i, durant l’estiu, també de Monitor de Lleure.

Volem que el teu procés formatiu a l’AEIRaval sigui una experiència pre-professional enriquidora i que et prepari per a ser un referent en el futur. Si estàs interessat o interessada en fer les  pràctiques a l’entitat, posa’t en contacte amb nosaltres escribint un email a voluntariat@aeiraval.org amb el teu currículum i les característiques del teu procés formatiu.

Moltes gràcies per la vostra disponibilitat i interès. Tots plegats, seguim creant oportunitats!

 

voluntaris3 voluntaris2