colaboraempresesllarg

Ets una empresa, gran o petita, i vols col·laborar amb l’AEIRaval? Tens moltes maneres de fer-ho!

 

Donacions en espècieMirplay

Teniu alguna cosa que puguem fer servir a l’AEIRaval? Ordinadors i altres materials informàtics, material escolar, esportiu o alguna altra cosa que penseu que podem necessitar?  Podeu fer difusió de la nostra tasca a través dels vostres mitjans de comunicació corporatius? Contacteu amb nosaltres!

Prestació de serveis

Com qualsevol organització, també necessitem obrir les portes dia a dia i mantenir les instal·lacions. Si la vostra empresa pot fer una donació de serveis, a l’AEIRaval serà molt més que benvinguda!

Convenis de col·laboracióInserció laboral

Sou una empresa responsable? Si voleu donar suport a projectes que lluitin per l’equitat en les oportunitats d’infants, adolescents, joves i famílies en risc, segur que trobem la manera d’alinear objectius i esforços.

Voluntariat corporatiu

L’AEIRaval és una entitat de voluntariat i la seva col·laboració permet que pugui fer la seva feina dia a dia. A alguns treballadors o treballadores de la vostra empresa els agradaria participar als projectes? Contacta amb nosaltres!

Inclusió laboral de jovesvInserció laboral AEIRaval Parèntesi

Si voleu comptar amb talent jove i motivat i aportar el vostre gra de sorra per a l’equitat en les oportunitats de nois i noies en risc d’exclusió, podeu fer molt pel seu futur: oferir-los una feina.

 

Ja són moltes les empreses que col·laboren amb l’AEIRaval.

Posa’t en contacte amb nosaltres i vine a conèixer-nos!