El passat 20 de juny vam celebrar a l’AEIRaval un sopar amb famílies. L’activitat venia proposada pel grup motor de famílies que participa a l’entitat des d’aquest curs 2017-18 i que, dinamitzat per companyes de l’equip educatiu, actua de portaveu i representant de les famílies de l’AEIRaval.

El grup motor va proposar com a activitat de tancament de curs una trobada de totes les famílies. La idea inicial va ser celebrar una barbacoa que finalment no es va poder portar a terme per qüestions de calendari i que va ser substituïda per un sopar a la plaça Vázquez Montalban, al cor del barri del Raval.

Sempre seguint les seves propostes, es va acordar que el funcionament del sopar seria el següent: cada família portaria el sopar per a els membres del seu nucli familiar i un plat més per a compartir: postres, aperitius, plats principals… allò que elles i ells volguessin portar per a la resta. L’AEIRaval, per la seva banda, s’ocuparia de les begudes, el parament i el muntatge de taules i cadires per a totes i tots.

Arribat el dia de l’esdeveniment, unes 25 famílies van assistir al sopar, que grans i petites, famílies i equip de l’entitat vam gaudir moltíssim. Algunes famílies van arribar d’hora i de manera espontània per a ajudar amb el muntatge i d’altres, que no van poder quedar-se al sopar, sí van voler portar-nos algun plat perquè el tastéssim entre totes i tots. Una mostra més de la gran família que formem totes i tots els que participem a l’AEIRaval.

Deliciosos plats, molts riures i anècdotes del curs, música i balls on totes i tots es van sentir còmodes i amb ganes d’expressar el seu benestar… Va ser una trobada molt especial. Les famílies, agraïdes a l’AEIRaval pel sopar, pel curs i pel treball de cada dia. L’AEIRaval, encara més agraïda a elles per permetre’ns formar part de la seva vida.

  

El vespre del dia 20 de juny, un cop més, la plaça Vázquez Montalban es va convertir en un espai multicultural de celebració i convivència que va donar encara més vida als carrers del barri. Fins a la propera!