Les rialles dels 97 infants i adolescents tornant de colònies i retrobant-se amb les seves famílies tanquen l’Estiu a l’AEIRaval 2018.

Han estat, un any més, 4 setmanes d’experiències, d’activitats culturals, esportives i de lleure, de sortides a la natura, de gaudir de les vacances i del grup d’amigues i amics que infants i adolescents tenen al centre obert de l’AEIRaval. El projecte inclou també esmorzar i menjador, que moltes famílies ens han ajudat a fer possible. 

Aquest any els i les participants s’han dividit en 10 grups diferents, que han compartit dies i activitats amb altres companys i companyes: +Menuts, Menuts, Petits i Juniors dins de la franja de Primera Infància; Mitjans, Grans i +Grans dins d’Infància, i PreJoves, Joves i +Joves completant la franja d’Adolescents. En total, 97 infants i adolescents de 3 a 17 anys que han pogut gaudir d’aquest Casal d’Estiu a l’AEIRaval.

   

El projecte s’ha desenvolupat des del 25 de juny fins al 22 de juliol, començant amb 3 setmanes d’activitats diàries a Barcelona i els seus voltants, i finalitzant amb una estància de colònies de 3 a 7 dies, segon l’edat dels i les participants. Dies de platja o piscina, excursions culturals, gymkhanas i esports han compartit estiu amb tallers, passejades en vaixell, visites a la granja escola i al parc d’atraccions del Tibidabo. A més els centres d’interès escollits per l’equip educatiu per a cada franja edat (Pirates per a Primera Infància i Infància, i Inclusió de la discapacitat per a Adolescents) han guiat la temàtica de les activitats.

Els petits i petites pirates han aconseguit, mitjançant proves i reptes, passar de grumets a patrons, oficials i finalment capitans i capitanes de la seva pròpia tripulació! Els i les adolescents, per la seva part, han compartit temps i activitats amb participants amb discapacitat física del centre ocupacional Sínia. Una gran i enriquidora experiència!
La última setmana del projecte ha estat protagonitzada per les colònies, a Pontons (infants de 3 a 12 anys) i a Planoles (adolescents de 12 a 17 anys). Les cases de colònies de Penyafort i l’Alberg Maristes, respectivament, van acollir les aventures de grans i petits durant aquesta setmana de convivència a la natura. 

Com cada any, el Casal d’Estiu a l’AEIRaval no seria possible sense la feina incansable de l’equip educatiu, format pels professionals de l’AEIRaval, l’equip de voluntariat i els i les estudiants en pràctiques. En total, un equip de 32 adults ho ha fet possible. Gràcies a totes i tots!

L’Estiu a l’AEIRaval 2018 s’acaba un any més, amb moltes noves experiències, amistats reforçades i records inoblidables. Toca descansar una mica, però molt aviat tornarem totes i tots, participants i equip educatiu, per a continuar amb el dia a dia de l’AEIRaval. Fins molt aviat!

Visiteu la galeria de fotos per a veure més imatges de la campanya d’estiu!