Han estat unes vacances úniques, tant per les 43 famílies que han participat en el Casal de Nadal amb Famílies com per als educadors i educadores de l’AEIRaval. 

Aquestes festes de Nadal, l’AEIRaval ha ampliat la seva atenció, oferint activitats també durant les vacances familiars. La única condició: s’havia de venir en família. Perquè aquest casal era una proposta familiar, amb l’objectiu d’oferir alternatives de lleure per a tota la família, de compartir temps i activitats, de descobrir una mica més la ciutat i els seus voltants i de gaudir tots plegats de uns dies de vacances escolars.

Han estat dues setmanes d’activitats molt variades on petits i grans han gaudit molt i on s’han reforçar llaços no únicament dins de la mateixa família, sinó també entre famílies participants als projectes de l’AEIRaval. 

  

Tallers, visites, passejades, circ, esport, activitats lúdiques o la cavalcada de reis han estat algunes de les activitats que hem pogut gaudir tots plegats aquests dies.

El Casal de Nadal amb Famílies s’emmarca dins del programa de treball amb famílies, que busca enfortir la participació i implicació familiar en el dia a dia dels projectes socioeducatius de l’entitat. Al desembre, dins del mateix projecte, vam compartir un cap de setmana inoblidable a Castellar de N’Hug, una nova oportunitat per a la convivència i el lleure en un ambient diferent i fora del barri del Raval. 

Podeu veure més fotos de les activitats a la nostra galeria d’imatges.