Els grups d’Adolescents de l’AEIRaval desenvolupen aquest curs un taller de Càpsules Formatives tots els dijous per la tarda. Els grups de PreJoves (13-14 anys) i Joves (15-16 anys) comparteixen programació per a tractar d’una manera diferent temàtiques que els i les interessen.

L’AEIRaval aposta fermament per la participació dels infants i joves en els projectes i per oferir una programació basada en els seus interessos i propostes. Per això, al començament del curs es va fer una enquesta per tal de recollir les activitats i temàtiques que els i les adolescents volien desenvolupar a través d’aquestes Càpsules Formatives. A aquestes, es sumen noves propostes que l’equip educatiu afegeix basades en el diagnòstic de necessitats observades en el grup.

Les Càpsules formatives són sessions curtes d’una o dues jornades, amb l’objectiu de poder tractar molts i molt diversos temes on totes i tots els participants sentin representats els seus gustos i inquietuds. Fins ara s’han desenvolupat activitats i tallers sobre resolució de conflictes, dinàmiques sobre selfies, cuina i alimentació saludable, han visualitzat i comentat un documental sobre youtubers, han anat al cine i han fet dinàmiques de moviment corporal. Per a les properes setmanes ja tenim programades 3 sessions sobre refugiats, altres que tractaran la sexualitat i algunes més sobre gestió de grup i comunicació positiva.

A més de l’equip educatiu i els i les adolescents, les Càpsules Formatives es desenvolupen amb el suport de l’equip de voluntariat de l’AEIRaval.