S’apropa el final de l’any i des de l’AEIRaval fem balanç del que ha estat el 2015 i aquest primer trimestre del curs 2015-2016. Com a entitat seguim creixent, seguim donant més i millor atenció a infants, adolescents, joves i famílies en situació de vulnerabilitat social de Barcelona, seguim sumant i comptant amb més voluntàries, voluntaris i estudiants en pràctiques que ens ajuden a fer la nostra tasca cada dia, sumem esforços amb altres entitats, empreses i institucions per a aconseguir un món més just i equitatiu.

I per a totes aquestes persones, per a les que participen als projectes i per aquells que els fan possible, està dedicada la campanya #femNadal per l’@aeiraval, on hem involucrat a infants, adolescents, joves i famílies; voluntariat i estudiants en pràctiques; equip professional, i col·laboradors i societat en general, per a mostrar que el Nadal ho construïm entre totes i tots. Per això, des d’aquí, #femNadal per l’@aeiraval.Concurs fotogràfic

Us convidem a totes i tots a participar al concurs fotogràfic de la campanya i guanyar un dels dos fantàstics premis que podeu aconseguir; que veieu el vídeo de com entenen el Nadal els més petits, sigui el que sigui el seu origen cultural; que ens sigueu a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Youtube) per a conèixer tot el que fem i que, si necessiteu felicitar aquestes dades tan assenyalades, sapigueu que tenim postals solidàries!

I sobre tot, volem aprofitar, com sempre, per a donar les GRÀCIES. En aquest cas, a més de a totes i tots els que ens acompanyeu i ens doneu el vostre suport, volem anomenar personalment a la Brisa Alcón, el Gabi Avilés, la Judit Espin, el Pau Jarné, l’Andrea Petrus i la Laia Rodríguez, estudiants de l’Escola Superior de Relacions Públiques, que ens han ajudat a fer aquesta campanya. Sense vosaltres, no hauria estat possible.

MOLTES GRÀCIES, companyes i companys!