El passat dissabte 27 de gener els i les joves de l’Aula Oberta van gaudir d’una activitat diferent. Vam quedar de bon matí per a sortir totes i tots plegats i fer caminant el tram del Camino de Santiago que va de Barcelona a Sant Cugat del Vallés.

Un total de 10 joves acompanyats de 2 educadores i dos voluntaris vam passar un matí diferent, allunyats dels llibres i els estudis per una estona i envoltats de natura. Compartint bons moments i gaudint de bonics paisatges, a mig camí vam fer una parada per a esmorzar a l’ermita de Sant Medir. Un cop complert el tram i després d’unes 3 hores i mitja de camí i uns 13 kilòmetres recorreguts, vam tornar en tren, cansats però satisfets i satisfetes.

Amb la mirada posada en el repte de participar a la Transpirenaica, ruta de la que alguns companys ja van poder gaudir l’estiu passat , els i les joves de l’Aula Oberta van parlar en assemblea sobre l’opció d’anar preparant-se. Tot i que encara no sabem qui seran els valents i les valentes que participaran a la Transpirenaica, la idea d’anar entrenant amb aquesta sortida de Barcelona a Sant Cugat va tenir molt bona acollida.

L’activitat s’emmarca dins del programa d’esport i salut, que desenvolupa l’AEIRaval amb les i els joves de l’Aula Oberta i ja hi ha sobre la taula una nova proposta per a primavera: el Delta del Llobregat. Us anirem explicant!