Ja és una realitat, anem a conèixer la neu!

Prop de 150 infants i familiars participants a l’AEIRaval, conjuntament amb els educadors i educadores dels projectes de centre obert, tindrem l’oportunitat de passar un cap de setmana a Castellar de N’Hug. Seran uns dies de convivència on les famílies podran gaudir amb els seus fills i filles d’un lleure diferent, a més de conéixer a altres famílies participants a l’AEIRaval.

Aquesta sortida serà possible gràcies a la col·laboració de les companyes i companys de Brava Fabrics, que han dissenyat una línia de productes solidaris i han creat la campanya Let the children play, per a recaptar fons per a fer possible aquest projecte. Hem aconseguit arribar a l’objectiu dels 5000 euros, el mínim necessari per a fer-ho realitat, però ara volem recaptar més diners per a poder oferir més activitats a infants i famílies durant aquest cap de setmana. Ens vols ajudar? Mira el vídeo de la campanya i descobreix com! Ens queden solament 7 dies per acabar el repte però amb la teva ajuda, podem fer molt!

L’Ajuntament de Barcelona també col·labora per a poder fer aquesta sortida una realitat, gràcies a la subvenció del projecte Esport en Família, on s’emmarca aquesta activitat.

Per a molts infants, aquesta serà la primera vegada que vegin la neu, així que la il·lusió es palpa a l’aire! Ja tenim moltes activitats preparades perquè infants, famílies i educadores i educadors de l’AEIRaval visquin un cap de setmana inoblidable.