Comissió de famílies

L’AEIRaval, amb la col·laboració d’ERDISC, posa en funcionament la comissió de famílies, un grup de treball intern que treballa per millorar la participació de les famílies als centres oberts. És una aposta ferma de l’AEIRaval per la participació de les famílies en el dia a dia dels projectes i l’escolta i el diàleg actiu amb elles en la construcció de les estratègies i dinàmiques educatives que es treballen amb els seus fills i filles. 

 

Servei de Suport Psicosocial Familiar

Captura de pantalla 2015-03-14 a les 18.07.03Ofereix un acompanyament social i psicològic a més de 100 famílies que sovint es troben en processos de vulnerabilitat, fent-les protagonistes del seu canvi. Ens coordinem amb la xarxa de prevenció i detecció de processos de desprotecció infantil i dinàmiques intrafamiliars conflictives i recolzem competències i habilitats parentals que donin suport a les famílies.

 

Grups Terapèutics Homogenis 

Projecte d’acompanyament social i psicològic a persones que s’enfronten o s’han enfrontat a situacions i reptes similars. De la mà de dues psicòlogues que dinamitzen i guien els grups de teràpia, els i les participants poden unir-se per a compartir les seves experiències i aprendre i enfortir-se amb el suport del grup. Si vols més informació fes clic aquí

 

 

Entitat referent del programa Caixa ProInfància 

Caixa Proinfancia

A més de ser entitat prestadora de serveis sota el paraigües del programa ProInfància de l’Obra Social la Caixa durant més de 10 anys, l’AEIRaval esdevé entitat referent per al territori del Raval, oferint serveis de suport en la gestió dels projectes socials a altres entitats del barri.