Des de l’àmbit de Suport a Famílies, l’AEIRaval ofereix un recurs per a pares i mares que sovint es troben en processos de vulnerabilitat social i econòmica. A través de l’educació social, la psicologia, la pedagogia i la mediació intercultural treballem per a millorar la situació de més de 100 famílies, fent-les protagonistes del seu propi canvi.

Captura de pantalla 2015-03-14 a les 18.07.03Ens coordinem amb els agents socials del territori per a oferir suport i acompanyament en la cura i educació dels fills i files, la millora de la integració social i laboral, seguiment de situacions emocionals que requereixen d’atenció personalitzada i millora de competències bàsiques. I ho fem a través, especialment, del Servei de Suport Psicosocial Familiar i l’Espai Comparteix, però també gràcies a un seguit d’activitats individualitzades que permet el desenvolupament positiu i el seguiment de cada situació familiar.

L’Àmbit de Suport a Famílies, per tant, és una proposta de treball preventiu que pretén coordinar una xarxa de prevenció i detecció de processos de desprotecció infantil i dinàmiques intrafamiliars conflictives i recolzar i desenvolupar competències i habilitats parentals que donin suport a les famílies.