Centre Obert 15-18 anys

A l’Espai Socioacadèmic Aula Oberta treballem en coordinación amb els serveis socials per a donar suport socioeducatiu a joves en situació de vulnerabilitat. Treballem a través de l’educació i l’acompanyament integral dels i les joves i llurs famílies per a afavorir la igualtat d’oportunitats de totes les persones, sigui el que sigui el seu punt de partida.

Joves amb futur

Aula Oberta és també un espai de promoció de les capacitats dels i les joves, on es busca l’èxit educatiu en igualtat d’oportunitats. Es treballa des del suport acadèmic, la relació entre salut i esport,  l’enfortiment de competències interculturals i l’adquisició de competències per a la inclusió social i laboral.

 

Atenció a la discapacitat 

A l’AEIRaval treballem per oferir projectes inclusius i preparats per a atendre joves amb discapacitat. Actualment, el 26% dels participants en els centres oberts presenten Necessitats Educatives Especials. La Comissió de Discapacitats de l’AEIRaval dissenya un Pla d’Atenció a la Discapacitat per a donar una millor resposta a cada necessitat particular.

Estiu a l’AEIRaval

Durant les vacances d’estiu oferim un Casal d’Estudi per continuar donant un suport acadèmic a aquests i aquestes que necessiten reforçar conceptes, treballar competències o recuperar assignatures de cara al curs vinent. Oferim un espai d’estudi amb voluntariat especialitzat i recursos que afavoreixen l’èxit educatiu, combinat amb activitats de lleure, esport i sortides culturals i d’oci.

 

 

IMG-20140526-WA0005Inserció laboral