Comissió pedagògica

L’AEIRaval, amb la col·laboració del Grup de Recerca  sobre Aprenentatge entre Iguals, de la UAB, posa en funcionament la comissió pedagògica, un grup de treball intern que treballa per l’èxit educatiu d’infants, adolescents i joves gràcies a la millora de l’atenció acadèmica per part dels centres oberts.

 

Projecte MODUM de mentoria socioeducativa

MODUM aposta per la mentoria socioeducativa com a via per a l’èxit educatiu dels i les joves. Consisteix en l’acompanyament d’un o una jove, normalment amb una situació de desorientació educativa i/o social i sovint amb sentiments de frustració i desmotivació, per part d’un mentor o mentora que actuarà de guia, per tal d’ajudar al o la jove a aconseguir uns objectius de millora. Si vols més informació fes clic aquí.

Prometeus

Prometeus és un projecte d’educació comunitària que busca que més joves del Raval arribin i es quedin a la universitat. S’ofereix un acompanyament econòmic, acadèmic i social que ajudi a començar i continuar estudis universitaris. Prometeus, és una aposta conjunta de l’AEIRaval, El Periódico El Raval, l’INS Milà i Fontanals i l’INS Miquel Tarradell; les universitats UPF, UAB, UB i UPC, i l’Ajuntament de Barcelona (Districte de Ciutat Vella, Institut Municipal d’Educació de Barcelona) i el Consorci d’Educació de Barcelona.