Finançament i transparència

L’AEIRaval es finança per mitjans públics (60%) i privats (40%). Tant institucions públiques com empreses i particulars aposten per donar suport als projectes socioeducatius de l’AEIRaval. Nosaltres, com a contrapartida, som transparents en els nostres comptes i en els nostres processos, perquè qualsevol persona pugui conèixer, a fons, la manera de treballar de l’entitat.

 

Estratègia i creixement

Amb un equip tècnic de cinc persones i la col·laboració de diferents figures professionals especialitzades, treballem cada dia per millorar en la nostra tasca. Estudiem les necessitats patents i latents del territori per a dissenyar solucions més efectives i repliquem models d’èxit amb altres col·lectius o àrees geogràfiques.

 

Comunicació, sensibilització i representació institucional

Participem en diferents fòrums públics i privats per la defensa dels drets de la infància, la joventut i les famílies en situació de vulnerabilitat, apropant la realitat que vivim dia a dia. Comuniquem i compartim la nostra tasca de manera ètica i participativa amb la societat, a través de canals propis i mitjans de comunicació. Per a contactar: coordinacio @ aeiraval.org