Com afecta als infants dels centres socioeducatius la precarietat en l’habitatge?

Un informe de la Fundació Pere Tarrés, on participa l’AEIRaval, mostra que les condicions dels habitatges familiars han empitjorat arran el Covid-19 i són la causa de malalties com l’estrès o l’ansietat, a més de tenir conseqüències emocionals per l’estigma de la pobresa. Els equips de professionals de la Xarxa de Centres Socioeducatius (Fundació Pere Tarrés) expliquen com afecta a les famílies i als infants la situació de precarietat i inseguretat en l’habitatge.

 

 

La Fundació Nou Mil·lenni fa possible el desenvolupament de 3 projectes per a la inclusió d’infants i joves de l’Associació Educativa Integral del Raval

Durant aquest any, l’aportació de la Fundació Nou Mil·lenni permet impulsar un pla d’inclusió per a infants amb discapacitat o problemàtiques de salut mental, de l’AEIRaval, a través d’ activitats que contribueixen a una millor qualitat socioeducativa.

El projecte Llegim en Parella, promogut també per la mateixa Fundació, consisteix a millorar la comprensió lectora dels infants de l’AEIRaval.
Finalment, la Fundació Nou Mil·lenni contribueix a fer possible el projecte Modum, un pla de mentoria per a adolescents de l’AEIRaval que necessiten orientació per tal de consolidar el seu procés educatiu.

Gràcies a aquest suport, els infants, joves i famílies de l’AEIRaval poden continuar avançant cap a la inclusió plena.

 

 

Sessió de clausura del cicle “Construcció d’un model de treball en xarxa per a la inclusió del col·lectiu d’infants, adolescents i joves amb discapacitat i/o problemàtica de salut mental, als Centres Oberts”.

Dimarts 27 d’octubre de 2020, de 10,00h a 14,00h al Palau Macaya. Iniciativa promoguda per l’AEIRaval, l’Ajuntament de Barcelona i el grup de recerca D.O de l’UAB.