L’Espai Socioacadèmic Aula Oberta desenvolupa projectes de Centre Obert. Es tracta d’un espai de confiança per a joves a partir de 15 anys on educadors socials, professionals de l’educació i voluntariat altament qualificat ofereixen reforç acadèmic i suport en l’adquisició de competències personals i professionals dels nois i noies que hi participen.

A través de l’acompanyament social i l’educació en valors, promovem hàbits de vida saludables a través de tallers, xerrades i la pràctica de l’esport com a estil de vida, i acompanyem al jove de manera individual i grupal en el seu camí cap a la vida adulta, buscant la igualtat d’oportunitats de tots ells i elles.

Des de l’Aula Oberta, de la mateixa manera que des de la resta de projectes de l’AEIRaval, es treballa des de les potencialitats del joves i cap a la consecució d’un futur on ells i elles mateixos siguin els protagonistes.

La metodologia innovadora de l’Espai Socioacadèmic Aula Oberta fa als joves dissenyadors d’aquest projecte, que es basa en quatre àrees d’actuació:

  • Suport Acadèmic
  • Salut i Esport
  • Competències Interculturals
  • Inclusió Sociolaboral

IMG-20140526-WA0005Inserció laboral