Des dels Centres Oberts de l’AEIRaval, atenem a 95 infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys, a través d’un espai de suport social, preventiu i de promoció de les seves capacitats personals. Un dels reptes actuals implica la inclusió d’infants i adolescents amb discapacitat, adaptant-nos a les necessitats individuals. El projecte està liderat per 7 educadors i educadores socials, referents de cada grup, i es compta amb més de 80 voluntaris i voluntàries que ens donen suport dia a dia.

Quan un nou infant entra al Aula Jove projecte, comencem un Projecte Educatiu Individualitzat que incideix en qualsevol àrea que el nen o nena necessiti desenvolupar, atenent a cada nano d’una manera única segons les seves necessitats i a través d’un acompanyament educatiu, social i emocional en coordinació amb els agents socials i escoles que envolten al menor.

També fem especial recalcament als problemes i àrees d’interès propis de l’adolescència, treballant per la prevenció de diferents conductes de risc a través de l’educació i la proposta d’alternatives saludables com a estil de vida. Es treballa potenciant les capacitats de cada infant i adolescent i reforçant l’autoestima i un autoconcepte saludable.

Acompanyem als nois i noies en el disseny del seu itinerari individualitzat amb accions formatives de suport i de promoció de la seva autonomia.

IMG-20141118-WA0016